Fiskelycka🎣

Vi har en kollega på jobbet som är en riktig fiskenörd! För nått år sen hade han 176 fiskedagar på ett år! Tokis!

Han bjöd iaf med Mr P o min bror på fiske i våras och nu var de min tur att få följa med! Jag tillsammans med hans fiskebuddy Daniel möttes upp vid iläggningsrampen och jag fick höra att det var perfekta förhållanden, och de utlovade napp redan innan vi lagt i båten! 😏 Bara lite kaxigt, men dessa grabbar knowes their shit!

Vi åkte ut en bit i Stockholms fantastiska skärgård, till de ena fiskestället med de sjukaste namnet efter de andra! 😆

Men gissa VEM som drog första gäddan då!!!!!? Första o största! Johorå, de gjorde jag!!!! 🎣🎣

Begginers luck eller bara ren skicklighet!? 😃

Men att kroka av stackarn var inte lätt och han lyckades även dra i sig halva håven och jag tog bara några snabba bilder innan vi släppte tillbaka stackarn med ett jack genom nosen, som jag för övrigt blev lovad skulle läka igen av fiskeproffsen!

Jag trodde , kaxig som få, att jag såklart skulle lyckas kroka några till, o lyckas få bättre bilder, men tjii fick jag för att jag var stor i mun! De blev inga fler napp för min del.😒

Men en fantastisk förmiddag fick jag, massor med frisk luft o härligt häng med 2 riktigt fiskebitna gubbar! Så mycket skratt o sjuka historier. Jisses!!😄😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s