3 års kalas

Lilly fyllde 3 år i söndags, om någon mot förmodan skulle missat detta. 😉

Därför hämtade vi upp en chokladtårta som fröken bestämt att vi skulle ha på hennes födelsedag, och hämtade  hemflickorna från sin magiska farmorhelg.20180902_154023

Mormor o Morfar hade fixat middag och långbord och när resten av gänget kom från koster avnjöt vi en god kycklinggryta med mango och ris till som avrundades med en chokladtårta med kaffe. Väldigt gott! 20180902_153452

Lilly fick öppna massor med fina presenter, högst slog nog den rosa dockvagnen som hon pratat om i veckor. Men hon fick också massor med pärlor, både att göra pärlplattor med och andra pärlor för halsband och armband. Det blir perfekt nu när det kanske blir lite sämre väder, kan vi sitta inne och pyssla! ( Yeah right, får jag henne att sitta still i 3 sek utan att kasta pärlor i hela huset.. troligtvis inte, det blir jag som pärlar! ;))

Skor, flera par, stövlar, docksäng, fotboll, pyjamas , servis i plåt (eftersom hon kastat sönder den i porslin :D) bok med klistermärken och målarböcker. Sen fick hon oxå väldigt fina instrument, som uppskattades massor, dock inte lika mycket av de vuxna med huvudvärken dånande i skallen , men Lilly var supernöjd! On fire kan man säga vad de gällde att lära sig spela på en tamburin och en xylofon, HJÄLP!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s