Bröllopshelg 2.0

Som jag tidigare skrev, vi har varit i Strömstad, närmare bestämt på Sydkoster på bröllop i hela helgen.

Min älskade lilla storasyster har valt sin man för livet och de bjöd tillsammans in sina vänner och familj till bröllopens bröllop i dagarna 3!
Jag vet egentligen inte inte hur mycket jag får berätta, eller hur mycket bilder jag får lov att visa, de är ju trots allt deras stora dag, men nu kör vi!

Vi kom iväg SENT från Stockholm på torsdag kväll, körde inom Västerås till P´s bror o sambo som erbjudit sig att passa Ralph! Världens bästa ni, TACK! ❤ Han kunde inte haft det bättre och jag fick många uppdateringar om att han skötte sig o att de hittade på massor med kul saker för en vovvis! Han levde helt klart life! tack tack tack!

Vi kom fram till Strömstad vid 2 tiden på natten, stupade i säng o vaknade lagom trötta på fredag morgon. Vi sprang en massa ärenden på lilla stan, jag träffade en fin vän för lite uppdatering i livet och sedan inom tjejernas farmor. Hon skulle tillsammans med flickornas faster o farbror passa dom under helgen, så att vi fick vara barnfria på bröllopet, Hur snällt!? Tack Farmor Karin!<3

received_2078839725480786
se bara… ❤

Och vilken helg de fick, massor med häst, stall och hundar. God mat och massor med bus. Farmor gjorde ett eget kalas med tårta och ballonger och på Lillys självaste födelsedag fick hon rida på en liten häst. OM Lilly var den gladaste 3-åringen!? Så stolt och såå nöjd när vi senare samma dag kom för att hämta.

Vi åkte med båten till koster, blev uppmötta av självaste brudparet och tog oss till Pensionat Bergdalen där vi skulle bo över helgen. Vilket fint ställe, magiskt!

På fredag kväll väntade en gemensam middag, en Quiz för att lära känna varandra bättre och ett väldigt fint tal från min syster till sin blivande man!

Lördag var kommen, den stora dagen! Jag o min andra fantastiska syster, Anna, som varit weddingplaner för brudparet, satte igång med diverse uppgifter och hade det så mysigt under tiden som resten av gästerna var ute o upplevde koster tillsammans med Mr P och Annas sambo Martin som lekledare!

Vi satte frisyrer, smink och klänning på plats på bruden, sedan var det dags för fotografering, först med bara brudparet och sen med brudparet plus barnen. Jag vill inte visa för mycket, som jag sa, det är trots allt min syster stora dag, men en bild på håll, SER NI HUR MAGISKT DET ÄR!?20180901_142056

Följt av en vigsel, med ett stort överraskningsmoment, mitt älskade gudbarn , min systerdotter Vilma ställde sig upp o sjöng, kompad för första gången av en för henne okänd man på gitarr, jag trodde änglarna fanns! Var det ett öga som var torrt innan detta så var det garanterat inte det nu! Shit alltså, så duktig hon var.

Tårta, bubbel och mingel. Barnen åkte från ön med barnvakt och vi satte oss till middag. Mitt bord kom överrens om att vi måste busa med brudparet och klirrade Många! gånger i glaset, följt av minst lika många gånger stampande med fötterna, vilket betyder att paret måste upp på stolarna och kyssas respektive ner under bordet och kyssas. Lite får de stå ut med! 😉

Många fina tal under middagen som var utsökt och sen var det fest! Fest med stort F och alla dansade och höll igång. Vid ett tillfälle kom Carro och hämtade mig, nu var det dags för nattbad. 4 tjejer sprang vi ner på bryggan, hjälpte bruden av med sin klänning och hoppade i, för att lika snabbt springa upp igen, på med klänningen o fortsätta dansandet!

På söndagen vaknade vi med ganska hårt bankade huvudvärk, det var GANSKA många ”slippery nipple” som slank ner framåt småtimmarna hos många, efterfesten i vår stuga avslutade jag runt 04 och kl 09 var det brunch uppdukat. Vi tog båten tillbaka till stan kl 11, vi skulle hämta tjejerna, för helgen skulle såklart avslutas med 3 års kalas!

Jag är så glad för din skull Carro, du var så vacker, Morten oxå såklart ( på ett litet hörn ;)) Tack för helgen, Ni bjöd på en fantastisk fest<3

Jag önskar er det bästa i livet, det är ni värda! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s