Torka tårar

Torka tårarna o kom igen starkare.

Efter gårdagens bryt kommer jag tillbaka starkare, efter en natts grubblande, många tårar o att få krypa ner o somna i min favorits famn gör att jag kommer ut starkare på andra sidan. Tillsammans klarar vi allt! 👨‍👩‍👧‍👧

Idag väntar en dag hemma med mina favoritflickor! Förskolan har stängt för planering av hösten o jag har stekt massor med pannkakor o plättar. Vi är nu redo att springa till lekaparken som Lilly säger o röja ett par timmar.🏃‍♀️🏃‍♀️

Oavsett hur trött o slut man är, så får man faktiskt energi av dessa 2 vildar! (Jaja jag skall inte ljuga, de stjäl en massa på mitt tålamod varje dag, men de hör ju lixom till detta som kallas föräldraskap, eller hur vänner!!?🤣)

Men mitt hjärta bara växer för er varendaste dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s