tacksamhet

Jag är så tacksam för min familj, min egna lilla familj såklart, men just nu är jag bara så j*kla tacksam för att jag har den kontakten jag har med min familj, pappa, mamma, mina 2 systrar, min bror , min mormor o moster.

De finns verkligen alltid där för mig o mina barn, vad de än gäller, när de än gäller. Allihopa!

De är bara ett samtal bort, det spelar ingen roll vad klockan är, om jag ringer mitt i ett arbetspass,  på semestern eller mitt under planeringen av deras viktigaste dag, de svarar alltid. De lyssnar alltid på mitt tugg, håller alltid mig om ryggen,  hör alla mina tårar som just nu faller, stöttar i svåra beslut, skrattar med mig i glada stunder.

Jag vill bara säga att jag älskar er, att jag uppskattar allt ni gör för mig! ALLTID!

Jag älskar er! ❤

Mycket känslor här ikväll, jag längtar efter er alla SÅ . HIMLA. MYCKET!

4 kommentarer Lägg till

  1. Jörgen Molin skriver:

    Vi kommer alltid att finnas här … oavsett vad som händer och sker ❤️

    Gilla

  2. Pia Johansson skriver:

    Kärleken är ömsesidig ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s