ett sent hej

Dagen har gått i ett, lämning, jobba ( lite längre idag då P skulle hämta flickorna), hem , äta , bada, lägga kidsen o sen ut med vovven för en härlig runda uppe på vår äng. Jag måste komma igång o ta upp löpningen igen. Jag behöver de för att rensa hjärnan och Ralph behöver rasta av sig o dundra fram i spåret o rensa sin kropp på överskottsenergi.
Han är liite för stor o tung för att de andra vovvarna skall våga sträcka ut o springa fort på ängen, så han blir ibland stående på skall för att de skall springa så han får jaga dom.

När jag kom hem idag möttes jag av 2 trötta men superglada busungar!

IMG_0598
Våra fantastiska tjejer ❤

När vi gick ner för att klä på oss imorse valde jag som vanligt kläder till Agnes, byxor o tröja, men sen hittade inte Lilly något som hon tyckte liknande och bestämde sig för att byta ut byxor mot finklänning,  med motiveringen, ”Men mamma, dom har klänningarna fungerar faktiskt jättebra att springa i!” Och jag hade verkligen ingen bra motkommentar på de, så finklänning på förskolan fick de bli idag! ❤ Älskade unge! Alla pedagoger bara log när vi kom, familjen tokig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s