Frukost

Godmorgon finingar!! ❤

Jag har ju berättat om att jag inte väcker mina barn på morgonen, jag ser de som att dom vaknar när dom är utsövda ( de betyder ju inte att mamman alltid är, men jag är inte den som är den 😉). Jag har ju allt som oftast ingen tid att passa till jobbet, utan bara förskolan att tänka på. Detta gör att vi kan försöka ha en mysig stund till frukost, även om de ändå alltid är mest kladdkaos 😅

Mina tjejer har kommit in i någon slags fruktfas, de vill bara äta frukt! Står de en skål m frukt framme så är Lilly o Agnes snabbt i den o biter i allt.

Favorit just nu är vindruvor, nektarin o kiwi

Fröken KanSjälv!!!

Nu är vi påväg mot förskola o jobb, i stockholm är de mulet m regnskurar idag, SÅ välkommet!! 💃💃

Vi hörs under dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s