Agnes 1,5 år av bus

Här har vi henne, den minsta lilla busungen i familjen.
Du kom till oss ganska oplanerat, men ändå så efterlängtad den 29 mars 17.

Det är 18 månader mellan Lilly o Agnes och dom är varandras bästa vänner o värsta fiender varenda dag. Agnes är en riktig liten dramaqueen och som gärna överdriver alla slags känslor. Skrattet hörs genom hela huset o skriken genom hela kvarteret. 😉

Hon är en trygg tjej, med mycket skinn på näsan men ändå känslig och världens gladaste unge. När man tar upp henne på morgonen från sin säng o om man vill ligga kvar o gosa lite, så har man istället plötsligt en liten minigris i sängen. Hon bara bökar runt runt runt o grymtar, då är de bara att gå upp istället.

Agnes vill göra precis samma saker som sin storasyster, de spelar ingen roll om de handlar om att hoppa från den största stenen, sparka sparcykel eller rita med tuschpennor. Skillnaden är ju att Lilly har lite bättre kroppskontroll än så länge så det blir många blåmärken, många skrapsår o mycket tusch överallt!
Men det finns inget som heter ge upp, det är bara upp igen, borsta av gruset torka tårarna och pröva igen20180506_162710

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s