Det som inte får hända

Hej,

Tjejerna tog sovmorgon imorse o väckte inte mig förän vid 8.15!! O vi brukar försöka vara på förskolan vid 09, inte idag kan jag säga! 😅

Men, vi käkade frukost o gjorde oss iordning som vanligt, tog med oss Ralph o började gå mot skolan. Tjejern åker fortfarande vagn för energin räcker inte riktigt till för att gå fram o tillbaka ännu. Men iochmed att de var lite extra stressat idag så tänkte inte jag på att dom själva klättrade upp i vagnen utan jag bara knatade på, o så stannar ralph för o bajsa, o där tar man ju som hundägare sitt ansvar, så när jag vänder mig om för o plocka upp så klättrar Agnes o ställer sig i vagnen, tappar såklart balansen o ramlar UR! Baklänges dessutom!!

Paniken är total! Jag får upp henne i famnen, såklart gallskrikandes, men sen blir de tyst, o hon blir helt slapp för 1 sekund innan hon kommer tillbaka o börjar skrika igen😱 jag får tröstat henne någorlunda o slår 1177 på mobilen för rådgivning, ” Vi kan tyvärr inte ta ditt samtal just nu, men vi kan ringa tillbaka till dig om 2 h eller så provar du o ringa igen” ???! Say whaaat? Vad gör jag nu? Det är uppenbarligen inte livshotande, hon har ju lugnat sig, inget blod o jag får kontakt med henne precis som vanligt. Bestämmer mig för att fortsätta mot förskolan o ber pedagogerna om råd från dom, prövar ringa 1177 igen, men får samma svar. Detta är alltså strax efter 09 på morgonen o de finns ingen som kan svara på 1177, hur obehagligt är inte de egentligen?

Jag stannar kvar en stund på förskolan men Agnes är precis som vanligt, framåt go o glad o hämtar massor med leksaker att visa för mig o sina kompisar. Pedagogerna känner sig bekväma med att jag går till jobbet, de tar mig knappt 15 min från jobbet till skolan m bilen o de lovade mig att höra av sig om de skulle bli minsta oroliga över något annorlunda beteende.

Jag åker till jobbet o får besked under dagen om att allt är lugnt, som jag skrev tidigare idag, världens bästa förskola!! ❤

Jag hämtar i eftermiddag vid 16 o då säger personalen samma sak, allt har varit precis som vanligt o hon har hållt sina samma rutiner utan avvikelser.

Men de är inte utan att man blir rädd/besviken/ förbannad på att man skall inte bege sig till akutmottagningar i onödan men man skall inte heller kunna få rådgivning när de händer olyckor..

Nu gick allting bra, som tur är, och vi chillar på tomten en stund nu innan middagen men med hjärtat i handen o pulsen på max imorse så kramar jag mina tjejer extra länge idag o hoppas på att sjukvården är den som blir vinnaren i valet i höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s