den bästa förskolan

Vi har den bästa förskolan!

Det är en privat liten förskola, med ca 26 barn, fördelat på 2 avdelningar o 6 pedagoger.

Våra barn trivs så himla bra på Skogsängen. Här är de ute större delen av dagarna, de är i skogen varenda vecka o de har egen kock som lagar fantastisk ekologisk mat. Alla pedagoger är så engagerade i alla barn, och man är alltid sedd!!
Både Lilly och Agnes springer med ett leende över gården o kramar en vuxen som alltid tar emot dem.

Vi är där ibland o städar lokalerna och härom kvällen tog jag med mig Lilly dit.

Vi hade en sån mysig stund, både på vägen dit, eftersom hon cyklade själv o var så duktigt, men även inne på avdelningen. Hon hjälpte mig o dammsuga o när hon tröttnade lekte hon affär med mig istället och jag fick handla o betala hos henne.


Men roligast var nog när hon hittade utklädningslådan o började klä ut både mig och sig själv, älskade lilla tjej, du får mig att skratta högt varenda dag, likväl som du får mig att vilja slita av mig håret lika ofta.  Jag älskar dig, busfia!! ❤

2 kommentarer Lägg till

 1. Pia Johansson skriver:

  Hon är en riktig spjuvertjej med glimten i ögat ❤️

  Gilla

  1. frumolinlarsson skriver:

   Det är hon, alla dagar i veckan, älskade lilla lilly-bus! ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s