2018-08-06

Hej vänner,

Idag har familjen haft en precis helt vanlig måndag. Agnes vaknade tidigt, o Lilly en timme senare vilket ger frukost 2 ggr för Agnes, fantastiskt enligt henne själv som älskar mat! 🙂 Kokt ägg, smörgås och fil m flingor, finkaffe till mig och mjölk till tjejerna.

Vi kämpar varje dag med att hinna till förskolan i tid. Jag är jordens tidsoptimist o de landar alltid att vi är lite för sent ut genom dörren, men,  jag väcker inte barnen och jag stressar inte vid måltider. Det är två hållhakar som såklart bidrar till detta.

Som tur är har jag fria arbetstider, så länge jag gör mina timmar varje månad så är allt lugnt. Självklart håller jag tider när man har bokade möten men att stressa barnen för en vanlig dag, Nope, finns inte.

Idag hade det gått lite snabbt på förskolan med cyklarna och de är sommarben med skrapsår här o där, men de finns inga små skador eller stora tårar som inte läker med plåster, stora som små, i alla dess färger 🙂
20180806_17585820180806_173402

 

 

 

 

 

 

 

 

Till middag idag blev det en favorit, ungsbakad potatis, helstekt kycklingfilé och kall sås. mums!!

P jobbar en timme längre nu, så han hinner inte komma hem förrän vi har duschat/badat o fått på pyjamasen. Agnes var helt färdig  ikväll o la sig nästan direkt, medans Lilly fick nån timmes pappabus innan dom gick ner för att lägga sig.

Men nu skall jag krypa upp bredvid P i soffan en liten stund, för att försöka komma i säng lite tidigare ikväll, de behöver min hjärna. 🙂

Kram // Mika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s