en familjesöndag

Hej alla fina! ❤

Som jag skrev igår, blev det en dag hemma idag.
Vädret har varit lite oförutsägbart o rätt var de var så blåste de upp, började regna o åska innan de plötsligt sprack upp o blev klarblå himmel igen. Fast vi njöt av att kunna sitta inne o leka en stund under tiden de regnade, det fanns så många djupa vattenpölar att hoppa i efteråt. Finns det något roligare, för både stora o små egentligen?

20180805_124750
sandlåda och vatten, bästa kombon

Lilly o Agnes tog sig båda en lite längre nap efter lunch idag, de var uppe tidigt imorse o efter gårdagens intensiva dag behövdes lite återhämtning. Under tiden passade jag på att uppdatera layouten här lite, vad tycker ni om den nya designen?

Jag hann också med att städa hela undervåningen, såå skönt att få ta ut mattorna, dammsuga ordentligt o torka golven med den bästa ångmoppen, då känns golven riktigt rena efteråt. Jag är allergisk mot när de luktar hund, o har man en stor som vi, så måste man hålla efter. Blöt hund kan vara bland de vidrigaste jag vet! uhh!! Ralph träffade sin favoritgranne idag på morgonrundan, oxå en ridgeback, en tik, Nike. Dom har så roligt ihop, o efter dom har träffats är dom alltid helt slut.

Jag ”rotade fram” Lillys 1 års present idag, som hon fick av sin faster Johanna i Strömstad. En eldriven bil! Jag menar , den är ju inte så lätt o glömma bort, Kära faster har en förkärlek till att köpa de STÖRSTA presenterna till tjejerna! Haha, på babyshowern till Lilly fick vi en nalle på 1.5 m, 1 års presenten var den eldrivna bilen o 2 års present blev 2 stora tält, med tunnel emellan OCH typ 200 bollar i massa olika färger till. Lilly blir ju den lyckligaste, vi andra undrar om faster jävlas med oss! 😉

Bilen var iaf poppis redan från början när hon fick den, men nu, Wow vilken lycka! Hon har kört med Agnes gatan fram o tillbaka tills batteriet tog slut! ❤


Imorgon är de förskola igen o jobb för oss föräldrar. P har lång vecka så det blir jag som både lämnar o hämtar tjejerna, kanske vi rentav tar bilen 😉

Kram på er// Mika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s